fbpx

2 cm vastag járólap

Hallottál már a 2 cm vastag járólapokról? Ha nem, akkor most részletesen bemutatjuk, miért jók és hogyan lehet őket használni. Amennyiben már hallottál róla, akkor mutatunk pár olyan ötletes megoldást a 2 cm-es lapok lerakására, amitől biztosan kedvet kapsz az otthonod csinosítgatásához.

De először lássuk, mi is az a 2 cm vastag járólap és hol tudjuk alkalmazni a házban és ház körül.

A 2 cm vastag járólapokat elsősorban kültérre tervezték, ebből kifolyólag fagyállók és csúszásmentes a felületük. Éppen ezért tökéletes választás a kertbe, teraszra, bejárathoz, kocsibeállóhoz, tipegőkhöz vagy akár a medence mellé – például a megszokott térkő helyett. A lapok anyagösszetétele miatt ellenáll az időjárás viszontagságainak, felülete nem kopik az idő múlásával sem. Emellett fontos megemlíteni, hogy háziasszonyok szerencséjére ezen burkolat nem igényel különös gondozást, valamint könnyen tisztítható.

Ezen járólapok lerakásához nem szükséges a burkolói szakértelem, ugyanis betonozás és burkolás nélkül is kiválóan alkalmazhatók. Akár kavicsra, homokágyba vagy egyszerűen csak a fűre helyezve sem mozdulnak el a használat során.

Azonban emelt járólap (álpadló) rendszerként is megállják a helyüket. Hiszen a kis tappancsoknak köszönhetően egyenletlen felületre vagy a régi burkolat fölé is lerakhatjuk a 2 cm vastag lapokat. Az álpadló abból a szempontból is kiváló megoldás, hogy a vezetékeket kényelmesen elvezethetjük alatta, így esztétikailag sem rontja az összképet. A 2 cm-es járólap és a műanyag tartólábak nagy előnye még az is, hogy bármikor felszedhetjük és áthelyezhetjük egy másik helyre.

Paradyz Symetry Beige Inserto 30x60 cm csempe
Paradyz Sweet Blue Dekor Mix 30x60 cm csempe

Nézzük, milyen előnyökkel rendelkeznek a 2 cm vastag lapok. Miért érdemes ilyen lapokkal burkolni a ház környékén?

  • Csúszásmentes és fagyálló 
  • Gyorsan és könnyen elkészíthetjük vele az utakat, teraszt
  • Rendkívül szép és exkluzív megjelenésű, minőséget sugároz
  • Mobilis, vagyis könnyen áthelyezhető, felszedhető, költöztethető, ha szükséges
  • Tartós, megőrzi színét és szépségét és gondozás-mentes

Összegyűjtöttünk pár olyan képet, melyekből inspirációt meríthetsz, hogyan alakítsd ki a teraszt vagy a kerti utat.

Megtetszett a 2 cm vastag járólap alkalmazása?

Kattints a képre és nézd meg a nálunk vásárolható burkolatokat!