fbpx

Metró a föld felett? A BNF-nél bármi lehetséges!

Metró csempék napjainkban egyre elterjedtebbé váltak az érdeklődök és a vásárlók körében. A metró csempe a párizsi földalatti tömegközlekedésben túlnyomóan használt burkolatról kapta a nevét. Hazánkban Budapesten a kis földalatti teljes vonalán, illetve a HÉV egyes állomásain fedezhető fel ez a stílus.

Paradyz Happiness Grey Struktura Dekor Mix 30x60 cm csempe

A klasszikus metró csempe fehér, fényes kb. 10×20 centiméter nagyságú, ezenbelül megtalálható az egyszerű sima felületű és a fózolt szélű változata is. Napjainkban azonban már rengeteg formájával és színével találkozhatunk.

Időtlen varázsa miatt jó befektetés azok számára, akik hosszú távra szeretnék kialakítani otthonukat.

Konyhánk, fürdőszobánk, vagy akár nappalink hangulatát könnyedén feldobhatjuk a metró csempe egyedi stílusával, amely bármilyen más stílussal jól párosítható. Egyaránt beleillenek a klasszikus és a modern hangulatú helyiségekbe is. Mindegy, hogy nagy terekről vagy egy kisebb méretű garzonról legyen szó, ugyanúgy egyedivé varázsolja otthonunkat.

Paradyz Happiness Grey 30x60 cm csempe
Paradyz Happiness Grey Dekor 30x60 cm csempe

Akár önmagában (1 színben) akár több szín keverve is jól mutat. Dekor csempék használatával vagy a burkolat különböző rakásmódjával különleges hatást alkothatunk ízlésünknek megfelelően.

A metró stílus megvalósítható az olasz ABK Crossroad Brick termékcsalád felhasználásával vagy a lengyel származású Paradyz Tamoe család termékeivel. Mindkét termékcsalád természetesen első osztályú termékeket tartalmaz.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük