fbpx

Perem nélküli / Rimless WC-k forradalma

A hagyományos WC-k esetében gondot okozhat, az öblítőperem alatti tisztítás, mivel nehezen hozzáférhető. Ebből kifolyólag a szennyeződés nagyon könnyen rá tud tapadni. A bal oldali képen látható, hogy a perem alatt az öblítővíz nehezen tud öblíteni. Erre a problémára tökéletes megoldás a perem nélküli WC. Mint a neve is elárulja, ennek a WC-nek nincsen öblítőpereme.

Paradyz Melby Nero 25x40 cm csempe

Jelenleg a legmodernebbnek az úgynevezett Rimless, azaz perem nélküli WC számít. Mivel a szennyeződéseknek esélyük sincs a lerakódásra, ezért kevés karbantartást és könnyű tisztán tarthatóságot biztosít. A perem nélküli technológiával rengeteg időt és tisztítószert fogsz megspórolni, miközben a higiénia szintje jelentősen emelkedik. A speciális formatervezés lehetővé teszi az egész WC kagyló hatékony és egységes öblítését. Ebben az esetben az öblítővíz útjába nem áll perem, hanem szabadon végig tud folyni. A víz hátulról haladva a WC oldalán végigfolyik, majd elől középen lefolyik. A szükséges további tisztításnál nem kell a perem alatti, nehezen hozzáférhető helyekkel bajlódni.  Egyszerűen egy tisztítószeres kendővel elvégezhető a felület tisztítása.

Paradyz Memories Grey Struktura 30x60 cm csempe
Paradyz Melby Nero Struktura 25x40 cm csempe
Paradyz Melby Bianco Struktura 25x40 cm csempe

A Rimless WC előnyei:

  • könnyebb tisztíthatóság
  • kevesebb tisztítószer felhasználása szükséges
  • hatékonyabb öblítés és több víz megtakarítása
  • tökéletesen higiénikus felület
  • megszűnnek a baktériumok okozta  kellemetlen szagok

A Rimless WC öblítését és működését az alábbi videón nézheted meg:

Azért, hogy el tudd képzelni, hogyan is néz ki a perem nélküli WC, illetve hogyan öblíti le a csészét, a Roca készített egy bemutató videót.

Kiegészítő termékeink

Mivel a perem nélküli WC-k többsége fali WC, ezért ajánljuk hozzá a falsíkon belüli tartályainkat. A falsíkon kívüli tartály felesleges helyet vesz el, a pornak több lehetősége van lerakódni és egyébként is csúfítja a fürdőszobát. Ezek mellé elengedhetetlen a nyomólap, amelyből széles választékkal rendelkezünk áruházainkban és a webshopon. Ezekkel a kiegészítőkkel sokkal esztétikusabb lesz a toalett, illetve a fürdőszobánk.

Paradyz Melby Bianco 25x40 cm csempe
Paradyz Melby Listwa 4

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük